Logo Curadeal 2015 150px

Deze website is onafhankelijk van derden en niet gelineerd aan officiële Curaçao instanties of reis-organisaties. Indien u officiële informatie wenst, dan dient u contact op te nemen met de juiste instanties welke vermeld staan in onze weblinks en of artikelen.

De getoonde reizen, hotels, vakantiebestemming en aanverwante toeristische aanbiedingen worden uitgevoerd en behandeld door derden. Deze website brengt enkel de klant in contact met de aanbieder, en de potentiële klant gaat een verbintenis aan met de aanbieder (de derde partij). Bij het selecteren van een product, wordt u doorgelinkt naar de officiele website van de aanbieder en wordt de verdere verkoop en afhandeling door de derde partij uitgevoerd. Derhalve accepteren wij op geen enkele wijze een verantwoordelijkheid.

De getoonde informatie is samengesteld uit eigen ervaringen welke zijn opgedaan tijdens het tijdelijke wonen op het eiland en door de vele bezoeken aan Curacao.
Aangezien er erg veel informatie vermeld wordt die onderhevig kan zijn aan wijzigingen, kan het zijn dat niet alle informatie up-to-date is. Uiteraard doen wij ons best om het geheel up-to-date te houden.

De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. De eigenaar van deze website geeft echter geen garantie over de juistheid van de getoonde gegevens. Uiteraard proberen wij de gegevens zo correct mogelijk te vermelden.

Aan het lezen, gebruiken of toepassen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Het gebruik en/of toepassen van de informatie die op deze website is te vinden, is geheel voor eigen risico. De website eigenaar acht zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade, in welke vorm dan ook, die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid.

Eventuele medische adviezen zijn gegeven zonder medische opleiding of achtergrond, derhalve dient u zich altijd te wenden aan de juiste medische instanties of bevoegde arts.

Met betrekking tot reclame of producten van derden: Nimmer kan er bij de website eigenaar aanspraak gemaakt worden voor geschillen of onjuistheden die voortvloeien uit de reclameboodschappen en producten van derden welke op deze website getoond worden.

Bij vragen, suggesties, opmerkingen of klachten, kunt u zich wenden tot de website eigenaar.

ALL INCLUSIVE
Gewoon genieten zonder zorgen!

Ga naar boven